Investiţia în acvacultură într-o fermă de sturioni

Este posibil de realizat in următoarele 6 – 12 luni, cu fonduri din ”Maritime and Fisheries Fund” (EMFT) 2014 -2020 sau pe românește POPAM 2014 – 2020, dacă autoritatea română de management va gândi normal și va aloca aceste fonduri către noi tehnologii și noi ferme și nu va îngropa acești bani adică 168 milioane euro pe fundul lacurilor și iazurilor concesionate „băieților deștepți„ din acvacultură românească ce mai produce astăzi aproximativ 12,6 grame de pește /m3 de apă.

Cofinanțarea cu fonduri de tip “Venture Capital”

Cofinanțarea cu fonduri de tip “Venture Capital” este o adevarată alternativă, chiar dacă nu este atât de cunoscută în România. Vor fi construite hale de creștere de 1.200 m2 până la 3.400 m2.

Procesarea sturionilor se va face în sistem centralizat de către francizorul OLOOSON într-o unitate modernă de procesare la cele mai ridicate standarde şi certificări internaţionale.

În al doilea an al fiecărei generaţii de sturioni, masculi vor fi separaţi şi procesaţi pentru carne, piele şi extracte. În luna mai a anului 4 vom începe procesarea caviarului.

Business planul OLOOSON Caviar & Fish Factory

OLOOSON business plan

Ilustrează cinci generaţii de sturioni ce îşi încheie ciclul în anul 10, odata cu licența de franciză.

Desfacerea produselor, a caviarului și a suproduselor din sturion, carne, piele, cartilagii, extracte, basică plutitoare (isinglas) se face într-o rețea de distribuție internațională cu experientă de peste 20 de ani in domeniul vânzărilor în piața de lux.

Pentru cei interesaţi putem oferi o documentație amplă

80 de pagini de parte narativă ca expunere de motive și analiză de piață, precum și fundamentări financiare, derulate în perioada primilor 10 ani.

Documentele întrunesc cele mai exigente cerințe în domeniul finanțărilor indiferent că sunt Venture Capital, Business Angels sau bancare.

Prețul de achiziție pentru business plan este de 4.500 RON.

Pentru cei care intră în rețeaua de Franciză OLOOSON Business Planul este gratuit !

Conține parte narativă în format word 365 și parte financiară excel 365 extrem de detaliată și extinsă.

Pentru comandă Click aici…