Echipa OLOOSON Fish & Caviar Factory își lărgește astăzi componenta cu un număr mare de experți internaționali de exceptie.

Alături de Daniel Dorin Tăbăcaru – Owner and CEO – Innovative Farm S.R.L. – Project Manager în cadrul proiectului “Ferma Mea”. Cercetător, inovator și inventator în domeniul sistemelor recirculante. Coordonator al unor teme de cercetare în domeniul acvaculturii bazate pe sisteme de filtrare mecanică adaptivă, filtrare biologică cu substrat de zeoliți, sisteme de hiper-nitrificare cu amprenta redusă de azot. Finalist al celei mai prestigioase competiții din USA – “Fish 2.0” în materie de inovație în acvacultură. Președinte al Asociației Române pentru Inovație în Acvacultură și Pescuit (www.ariap.ro). Expert Autorizat Accesare Fonduri Europene și Fonduri de tip Venture Capital & Business Angels. Proprietar al companiei Innovative Farm S.R.L. dedicată activităților de proiectare și execuție a sistemelor de acvacultură.

Prof. Dr. Sc. (Biol.) Mikhail Chebanov   cebanov

Este o mare onoare să avem alături de noi în România în cadrul proiectului “Ferma Mea” pe cel mai prestigios specialist în sturioni din întreaga lume, domnul Prof. Dr. Sc. (Biol.) Mikhail Chebanov, Director al  “South Branch Federal Centre of Selection and Genetics for Aquaculture” Krasnodar, Rusia, Vice Președinte al IUCN’s Sturgeon Specialist Group (SSG).

Domnul Prof. Dr. Sc. Mikhail Chebanov este specializat în reproducerea artificială a 8 specii de sturioni, în selecția și realizarea unor linii genetice pure. A dezvoltat tehnologii de reproducere și metode de creștere eficiente cu aplicabilitate în domeniu comercial și științific. A dezvoltat o adevarată școală privind diferențiarea sexuală noninvazivă, identificarea gradului de maturare ovariană și studiul malformațiilor la diferite specii de sturioni. A dezvoltat o tehnologie ce îi permite obținerea de material reproductiv tot timpul anului.

Prof. Dr. Sc. (Biol.) Mikhail Chebanov a participat și a coordonat cele mai importante studii științifice pe speciile de sturioni după cum urmează: Denemarca (1992), Ungaria (1993), (1996), China (1991-2009), Bulgaria (1997-2002), Georgia (1997), Siria (1999), Turcia (1999-2001, 2009-2010), Italia (2000, 2008), Franța (2001, 2007), România (2002), Spania (2006, 2008), USA și Canada (1998, 2008), Armenia (2008 – 2009).

Prof. Dr. Sc. (Biol.) Mikhail Chebanov a supervizat proiectarea și dezvoltarea majorității fermelor de sturioni din Rusia și din alte țări fiind arhitectul celor mai mari ferme de sturioni din lume. Este autor al peste 120 de lucrări științifice și a șapte cărți impresionante despre sturioni, considerate pe bună dreptate de specialiști “Bibliile” acvaculturii sturionilor. Este organizator al EIFAC/FAO/UN (European Inland Fisheries Advisory Commission), Consultant expert FAO implicat în cele mai mari proiecte din bazinele ce conțin sturioni din zona Caspică și Marea Negră. Membru al Foundation Committee of the World Sturgeon Conservation Society (WSCS) și membru al Scientific Committee and Section Chairman at International Symposia on Sturgeon (ISS) (1997-2009).

Dat fiind interesul domnului Prof. Dr. Sc. (Biol.) Mikhail Chebanov în domeniul sistemelor recirculante (ce au reprezentat o pondere mică în întreaga carieră științifică a domniei sale) alături de aprecierea extrem de pozitivă a rezultatelor obținute în decursul ultimilor ani de către OLOOSON Fish & Caviar Factory în acest domeniu, au făcut posibilă această colaborare alături de o prietenie sinceră bazată pe un foarte mare respect reciproc.

Deoarece în România programele de repopulare cu sturioni și obținere de material reproductiv sunt stopate de câțiva ani de zile, mulțumim domnului Prof. Dr. Sc. (Biol.) Mikhail Chebanov pentru participarea la programul “Ferma Mea” cu oferta de a furniza icre fecundate de cea mai bună calitate din cele mai valoroase specii.

Dr. Elena V. Galich   elena

Este extraordinara specialistă, expertul nr. 1 în lume în diferențiere sexuală pe baza de ecografie la sturioni. Doctor la South Branch Federal Center of Selection and Genetics for Aquaculture, Krasnodar, Federația Rusă. Intenționăm să organizăm cursuri de pregătire în tehnici ecografice având-o ca profesor pe doamna Dr.  Elena V. Galich. Este autoare și coautoare a numeroase rapoarte științifice și cărți pe tema sturionilor.

Dr. Renzo Zanin   zanin

Un prieten bun îndrăgostit de România și un om cu o carieră dedicată sturionilor responsabil timp de 20 de ani cu producția de caviar la cea mai monopolistă fermă din Europa AGROITTICA LOMBARDA SPS, Calvisano Italia va fi consultantul proiectului “Ferma Mea”. Dr. Renzo Zanin va avea o mare contribuție în ceea ce privește asigurarea calități de “elită” a caviarului OLOOSON.

Dmitrijs Tracuks   tracus

Experiența lui în calitate de manager general la MOTTRA SIA, Latvia – îl transformă într-un expert de talie mondială în industria caviarului. Interesul manifestat de Dmitrijs Tracuks pentru a introduce caviarul Românesc în circuitul mondial al caviarului este o contribuție neprețuită la proiectul nostru.

Descarcă aici modele de contract și business plan …

Solicita Documentatia Ferma Mea

<<<… Inapoi – Costuri –//– Mai departe – Documentație Ferma Mea… >>>

imperial