Necesarul de spațiului interior și de teren exterior
Calificarea pentru acest program este realizată pe baza analizei anumitor factori cum ar fi:
Tip Fermă Indoor | Volum | Suprafață utilă | Suprafață fără stâlpi | Înălțime minimă | Deschidere acces ușă |
Pico | 17 m3 | 65 m2 | (330 cm) x (605 cm) | 240cm | 120cm (optim) |
Nano | 32 m3 | 80 m2 | (422 cm) x (787 cm) | 240cm | 120cm (optim) |
Micro | 54 m3 | 110 m2 | (544 cm) x (1,036 cm) | 240cm | 120cm (optim) |
*după anul 2 de creștere se face separarea sexuală iar femelele (50%) se mută în bazinele exterioare
Extensie bazine exterioare (outdoor)
Tip Fermă Outdoor | Suprafață utilă |
Pico Extensie Outdoor | 150 m2 |
Nano Extensie Outdoor | 300 m2 |
Micro Extensie Outdoor | 400 m2 |
Producția estimată aferentă fiecărui tip de fermă
Tip Fermă Indoor | Nr. Sturioni Cegă | Masa Biologică la 2 ani Masculi | Masa Biologică la 4 ani Femele | Caviar 15 % |
Pico 17 m3 | 1000 | 650 kg | 1.436 kg | 215,4 kg |
Nano 32 m3 | 2000 | 1.300 kg | 2.872 kg | 430,0 kg |
Micro 54 m3 | 3350 | 2.177 kg | 4.811 kg | 721,6 kg |
Alți factori importanți ce participa la evaluare
Pentru producții record în sisteme recirculante este necesară certificarea calității apei ce va fi utilizată în procesul de producție. Spre deosebire de apa potabilă, apa pentru acvacultură trebuie analizată mult mai amănunțit. Nu întotdeauna o apă potabilă este bună pentru acvacultură. În urma evaluării rezultatelor analizelor de apă fizice, chimice și bacteriologice vom cunoaște care este specia și densitatea pe m2 a speciei intenționate. De asemenea dinamica temperaturii în funcție de anotimp este decisivă pentru bazinele de extensie exterioare. În același regim se încadrează și temperatura exterioară în aer cât și caracteristicile de climă din locația intenționată.
Costuri analiza calității apei …>>>
Descarcă aici modele de contract și business plan …
<<<… Inapoi – Detaliere –//– Mai departe – Consultanță… >>>