Necesarul de spațiului interior și de teren exterior

Solicită documentația „Ferma Mea” …>>>

Calificarea pentru acest program este realizată pe baza analizei anumitor factori cum ar fi:

Tip Fermă Indoor  Volum Suprafață utilă Suprafață fără stâlpi Înălțime minimă Deschidere acces ușă
Pico 17m3 65m2 (330cm) x (605cm) 240cm 120cm (optim)
Nano 32m3 80m2 (422cm) x (787cm) 240cm 120cm (optim)
Micro 54m3 110m2 (544cm) x (1,036cm) 240cm 120cm (optim)

*după anul 2 de creștere se face separarea sexuală iar femelele (50%) se mută în bazinele exterioare

Extensie bazine exterioare (outdoor)

Tip Fermă Outdoor Suprafață utilă
Pico Extensie  Outdoor 150m2
Nano Extensie Outdoor 300m2
Micro Extensie Outdoor 400m2

Producția estimată aferentă fiecărui tip de fermă

Tip Fermă Indoor Nr. Sturioni Cegă Masa Biologică la 2 ani Masculi Masa Biologică la 4 ani Femele Caviar 15 %
Pico 17m3 1000 650kg 1.436kg 215,4kg
Nano 32m3 2000 1.300kg 2.872kg 430,0kg
Micro 54m3 3350 2.177kg 4.811kg 721,6kg

Alți factori importanți ce participa la evaluare

Pentru producții record în sisteme recirculante este necesară certificarea calitatii apei ce va fi utilizată în procesul de producție. Spre deosebire de apa potabilă, apa pentru acvacultură trebuie analizată mult mai amanunțit. Nu întotdeauna o apă potabila este bună pentru acvacultură. În urma evaluării rezultatelor analizelor de apă fizice, chimice și bacteriologice vom cunoaștre care este specia și volumul, adică densitatea pe m2 a speciei intenționate. De asemenea dinamica temperaturii în funcție de anotimp este decisivă pentru bazinele de extensie exterioare. În același regim se încadrează și temperatura exterioară în aer cât și caracteristicile de climă din locația intenționată.

Costuri analiza calității apei …>>>

Solicită documentația „Ferma Mea” …>>>

 <<<… Inapoi – Detaliere –//– Mai departe – Consultanta… >>>

exterior 2 zona Intrare + Laguna modificat