Necesarul de spațiului interior și de teren exterior

Calificarea pentru acest program este realizată pe baza analizei anumitor factori cum ar fi:

Tip Fermă Indoor  Volum Suprafață utilă Suprafață fără stâlpi Înălțime minimă Deschidere acces ușă
Pico 17 m3 65 m2 (330 cm) x (605 cm) 240cm 120cm (optim)
Nano 32 m3 80 m2 (422 cm) x (787 cm) 240cm 120cm (optim)
Micro 54 m3 110 m2 (544 cm) x (1,036 cm) 240cm 120cm (optim)

*după anul 2 de creștere se face separarea sexuală iar femelele (50%) se mută în bazinele exterioare

Extensie bazine exterioare (outdoor)

Tip Fermă Outdoor Suprafață utilă
Pico Extensie  Outdoor 150 m2
Nano Extensie Outdoor 300 m2
Micro Extensie Outdoor 400 m2

Producția estimată aferentă fiecărui tip de fermă

Tip Fermă Indoor Nr. Sturioni Cegă Masa Biologică la 2 ani Masculi Masa Biologică la 4 ani Femele Caviar 15 %
Pico 17 m3 1000 650 kg 1.436 kg 215,4 kg
Nano 32 m3 2000 1.300 kg 2.872 kg 430,0 kg
Micro 54 m3 3350 2.177 kg 4.811 kg 721,6 kg

Alți factori importanți ce participa la evaluare

Pentru producții record în sisteme recirculante este necesară certificarea calității apei ce va fi utilizată în procesul de producție. Spre deosebire de apa potabilă, apa pentru acvacultură trebuie analizată mult mai amănunțit. Nu întotdeauna o apă potabilă este bună pentru acvacultură. În urma evaluării rezultatelor analizelor de apă fizice, chimice și bacteriologice vom cunoaște care este specia și densitatea pe m2 a speciei intenționate. De asemenea dinamica temperaturii în funcție de anotimp este decisivă pentru bazinele de extensie exterioare. În același regim se încadrează și temperatura exterioară în aer cât și caracteristicile de climă din locația intenționată.

Costuri analiza calității apei …>>>

Descarcă aici modele de contract și business plan …

Documentație Ferma mea

 <<<… Inapoi – Detaliere –//– Mai departe – Consultanță… >>>

exterior 2 zona Intrare + Laguna modificat