700mp/m3 versus 24.000mp/m3

Aceasta este diferența dintre materiale suport biofiltrare OLOOSON și materialele clasice folosite ca mediu de biofiltrare ce nu depășesc 700 mp/m3 la costul a 400 – 800 Euro/m3 și produsele OLOOSON ce au 24.000 mp/m3 la prețul de 200 – 300 euro /m3.

O formatare standard a zeolitilor presupune soluții pentru spalare acidă și pentru uscarea controlata a acestora, inclusiv a canalelor ce conțin apa zeolitica fără ca temperatura de uscare să depasească punctul de fierbere al apei, fapt ce ar strica microporozitatea acestor canale cu dimensiune egală cu a moleculelor de apă. Apoi se va realiza doparea acestor materiale suport biofiltrare cu ioni de sodiu și inlocuirea izomorfa a metalelor alcaline și alcalino pamântoase.

În felul acesta zeolitii ajung să fie materiale suport biofiltrare donând selectiv un ion de sodiu pentru echivalentul sau molar în amoniu.

Zeolitii mai sunt și site moleculare deoarece o moleculă de apă poate trece prin stuctura lor, în schimb o molecula de dioxid de carbon sau de nitrit rămâne captivă în structura acestor zeoliți.

 Zeoliții se regenerează prin repetarea ciclurilor de formatare sau bacterian folosind Innoculi OLOOSON.

biozen

Un gram de zeoliti corect formatați poate reține până la 35 mg de amoniu. Cu alte cuvinte un kg de zeoliți poate retine 3,5 grame amoniu, iar 10 tone de zeoliti vor reține 35 de kg.

Dacă aceștia sunt preinoculați startarea biofiltrului se va face în aproximativ14 zile.

Solicită acum o ofertă pentru Materiale suport biofiltrare și vei primi o reducere substantială