În laboratoarele OLOOSON depunem eforturi pentru a prepara din ingrediente sterile cea mai bună sare caviar din întreaga lume.

O sare delicată care pătrunde în fiecare boabă de caviar și nu inflorește prin cristalizare doar la suprafață. Cu parere de rău, sarea de bucătarie și cea iodată nu sunt potrivite pentru caviar.

Chiar cea rafinată este neindicată deoarece nu are decât Clorura de Sodiu în proporție de peste 99.9 % și lipsesc din buchretul de orome și gusturi ingredientele sări oceanice.

Nici sarea de mare care se comercializează astăzi nu face casa bună cu caviarul datorită metalelor și fosfaților pe care le conține.

În fapt aceasta preocupare pentru calitatea sări a avut-o până și marele savant Grigore Antipa ce îi trimitea rapoarte majestatii sale, din calitatea sa de sef al pescăriilor din România.

O altă caracteristică a preparatului sare caviar este sterilitatea ei și lipsa bactreriilor ce pot degrada caviarul.

OLOOSON Sare Caviar este indicată pentru cei care se respectă și respectă Caviarul în procesul de preparare.

Produs certificat ARIAP !

Asociația Română pentru Inovație în acvacultură și pescuit (ARIAP) este o organizaţie non-profit înființată în anul 2015 cu sediul în Cluj Napoca, România. ARIAP colaborează şi sprijină comunitatea ştiinţifică cu produse şi soluţii inovatoare. Deține una dintre cele mai diverse colecţie de bacterii nitrificatoare și denitrificatoare dedicate pentru acvacultură.

OLOOSON SALT

Pentru mai multe informatii despre Sare Caviar Contact aici …