Ceea ce a început în urmă cu 12 ani, ca o viziune a unor minți „neastâmpărate” și veșnic puse, a cerceta, felul în care lucrurile ar putea, să fie făcute mai simplu, sau mai bine, astăzi este o companie matură și o promisiune, a posibilităților și a pozitivităților pentru viitor.

Credem că o lume a bunăstării este realizabilă, dar ne va lua ceva timp să învățam să lucrăm împreună.

55d98535e2203460d6251e8bd27ee3af

Avem puțin timp la dispoziție să acceptăm ca viata noastră trebuie să fie condusă de știință, tehnologie și o voință comună de a face diferența între modul lipsit de eficiență în care ne-am trăit viața – și ceea ce ne dorim pentru viitor.

Sustenabilitatea, înseamnă a lua măsuri pozitive azi pentru succesul zilei de mâine. Este o căutare permanentă în care există întotdeauna loc de un mai bine, sau/și de o idee nouă.

Vizitați site-ul www.caviarfactory.ro și alăturați-vă nouă în călătoria spre mâine.

Protejați mediul înconjurător și sectorul de acvacultură. Este esențial să recunoaștem capacitatea acvaculturii de a aborda câteva dintre cele mai semnificative probleme cu care se confruntă planeta noastră – nutriția, bunăstarea umană și conservarea resurselor naturale în contextul unei creșteri demografice nemaiîntâlnită până acum.

Noi cei de la OLOOSON facem acest lucru spunând lucruri adevărate, vorbind de principii ale hidrodinamicii, chimiei, biologiei, ihtiologiei, ecologiei, într-un mod mai original, povestind despre oamenii pasionați care lucrează în sectorul de acvacultură pentru a crea un mic coș al abundenței alimentare.

Invităm fermierii, antreprenorii, investitorii din domeniul acvacultură să adopte noile tehnologii ce le sunt oferite de comunitatea globală de acvacultură, noi modele de afaceri și practici îmbunătățite de gestionare a fermelor.

Punem la dispoziția dumneavoastră un business plan de excepție pe care experții din lumea bancară sau a fondurilor private de investiții să îl poată analiza.

Proiectele noastre tehnologice te poartă cu gândul în viitorul ilustrat de știință, de cunoaștere și de un raport echilibrat între specia noastră și mediul înconjurător.

Într-o lume a individualismului și a intereselor personale, pășiți alături de noi un partener capabil a-și ajuta clienții să își dezvolte plenar afacerea.

Facem analize de calitatea apei, proiecte, cereri de finanțare, business planuri, instruim personalul, asiguram puietul și dacă este necesar dăm o mână de ajutor la valorificarea producției.

Avem în anii 2021 – 2017 peste 150.000.000 € la dispoziție pentru a face o acvacultură pe cinste, dacă vom fi suficient de îndrăzneți, ai solicita.

Noi vă așteptăm la +40724593613, email: daniel.tabacaru@caviarfactory.ro