Atunci când după ani de zile de perseverență și creștere în industria de acvacultură, intri în atenţia unui lider global în proiectarea, fabricarea și realizarea la cheie a fermelor agricole și a celor de acvacultură, nu poţi decât să te declari fericit.

Și fericirea, se numește o asociere strategică de lungă durată, ce își propune o cotă de piață de 70% din proiectele de acvacultură din România.

Cu o experienţă colosală în fundamentarea, proiectarea şi realizare de mari complexe agroindustriale de pe patru continente, această companie poate fi considerată un reper în materie de tehnologii pentru agricultură şi creşterea animalelor, ce poate oferi un pachet complet şi complex de servicii.

Portofoliul companiei include cei mai mari operatori din industrie care beneficiază de serviciile de proiectare şi execuţie de ferme sau unităţi de stocare şi depozitare precum şi procesare de carne şi produse de acvacultura, după cum urmează: AECOM, Gensler, HDR și Perkins + Will din SUA, precum și IBI (Canada), Nikken Sekkei (Japonia) și Woods Bagot (Australia).

nume

prima pagina

Soluțiile la cheie sunt în complex între tehnici și tehnologii de abordare, optimizări de resurse și încadrări în contextul, infrastructura locală și legislația din ţară beneficiarului.

În ceea ce priveşte acvacultura GRETEC este de departe, cel mai lucrativ constructor de ferme din lume, având experienţa de excepţie în proiectarea fermelor de peşte.

Dar cel mai interesant element este ca GRETEC aduce cu sine un sistem de finanţare de 50% din valoarea proiectului, printr-un grup bancar major cu prezență în Europa Centrală și de Est, care în complementaritate cu (EMFAF) Fondul European Maritim, pentru Pescuit și Acvacultură, ce alocă României în perioada 2021 – 2027 peste 150.000.000 €, poate asigura 100% finanţarea celor mai incredibile proiecteproiectelor dumneavoastră.

acvacultura

GRETEC, alături de OLOOSON, va furniza întregului pachet de bunuri, servicii și lucrări cu specializare în proiectarea, ingineria și construcția de ferme de acvacultură, tuturor potențialilor clienți. Avem împreună cunoștințele necesare pentru a ne asuma întreaga responsabilitate pentru un proiect, indiferent de mărimea sau complexitatea lui.

Vă propunem o analiză și proiectare preliminară, o planificare a proiectelor, asigurarea managementului de proiect, managementul construcțiilor, livrarea și logistică, managementul lucrărilor de construcții, instalarea, punerea în funcțiune, managementul fermei, servicii post-vânzare și consultanță. Compania folosește în mod expres cele mai recente cunoștințe științifice și experiența acumulată din proiectele rulate în întreaga lume.

Ferma modernă pentru pești este un complex de tehnologii și echipamente de ultimă generație. Pentru a funcționa ca o unitate echilibrată, este necesar să aveți nu numai tehnologia adecvată, ci și specialiști cu experiență alături de voi. Nu în ultimul rând realizarea unui business plan sau a unui studiu de piață sunt elemente vitale în realizarea oricarei ferme de succes.

Rolul OLOOSON Caviar & Fish Factory este de a asigura calitatea de expert în acvacultura bazată pe tehnologie, fiind o bază solidă de reprezentare pentru acest partener extraordinar în România. De asemenea vom avea calitatea de reprezentant şi interfaţa pentru industria de acvacultură şi vom oferi în continuare serviciile noastre, înnobilate, acum de o expertiză de excepţie.

De asemenea, în foarte scurt timp vom trece la o diversificare prin creştere naturală, a spectrului de domenii de agricultură. Vom prezenta un compendiu de agricultură, acvacultura cu peste 60 de tipuri de ferme posibil de imaginat.

Speram, să creăm o comunitate de interes, în jurul acestor subiecte, atât de discutate şi actuale, dar din cu totul altă abordare. Vom încerca să refacem lanţul rupt, al transferului de informaţii despre culturi şi tipuri de animale de cultură, întrerupt brutal de anii comunismului şi al colectivizării.

Multe dintre secretele pământului sau a animalelor au fost şi sunt pierdute, iar redescoperirea lor este o piatră de temelie la construcţia edificiului nostru agricol.

În curând la Editura MindShop va apare ghidul-manual de mai jos, dedicat proiectelor de agricultură și acvacultură :

 coperta 63 ferme