Primul pas …

Consiliere Acvacultura este un program ce începe cu analize de calitate a apei prelevate din locația viitoarei sau actualei ferme. Nu este vorba doar de analize specializate pentru piscicultură ci și de interpretarea rezultatelor acestor analize în funcție de specia de cultură intenționată.

Dispunem de cel mai modern laborator de specialitate din România dedicat analizelor de calitate a apei din punct de vedere fizic, chimic și bacteriologic.. Pretul analizelor este afisat aici …

Dacă vă interesează vă rog să sunați la telefon: +40 724 593 613 pentru instrucțiuni de recoltare a probelor de apă, sau click aici...

Pasul doi …

Este lectura lucrării „Ghidul Crescătorului de Sturioni în sistem Recirculant„ ce o puteți achiziționa în 24 de ore prin sistem ramburs și curier rapid la prețul de 150 RON.

Cuprinsul acestei cărți îl puteți găsi aici…

Dacă vă interesează vă rog să ne trimiteți adresa completă, nume beneficiarului, telefon, cod poștal pentru a o expedia cât mai curând. Comandă cartea aici …

Pasul trei …

După ce avem raportul de analiză a calității apei, după ce dumneavoastră ați citit lucrarea familiarizându-vă cu sistemele produse de noi, vă expediem un chestionar de evaluare și angajăm o consiliere individuală la sediul nostru din București.

Costul unei astfel de întâlniri este de 500 RON.

Cu această ocazie discutăm și oportunitatea de a accesa fondurile din programul FEPAM, POPAM, MEFF, Venture Capital, Business Angels.

De-a lungul a 8 ani de activitate avem satisfacția de a fi contribuit la ridicarea nivelului de înțelegere a acvaculturii intensive a mai mult de 1.200 de persoane care au accesat programul nostru de Consiliere Acvacultura .

Acești oameni au primit informații extrem de importante, ei fiind capabili să înțeleagă și să susțină proiectele lor pe baze reale în parametrii economici și științifici reali.

Datorită complexității unui sistem de acvacultura în sistem RAS vă sfătuim în mod insistent a contacta un consultant în sistemele RAS.

Amintiți-vă că analizele de calitate a apei nu sunt opționale, ele sunt obligatorii și nu se discuta …!

Programare la telefon: +40 724 593 613