Primul pas …

Consiliere Acvacultura este un program de transfer tehnologic ce începe cu analize de calitate a apei prelevate din locația viitoarei sau actualei ferme.

Nu este vorba doar de analize specializate pentru piscicultură ci și de interpretarea rezultatelor acestor analize în funcție de specia de cultură intenționată.

Dispunem de cel mai modern laborator de specialitate din România dedicat analizelor de calitate a apei din punct de vedere fizic, chimic și bacteriologic..

Pentru cei interesați răspundem la telefon: +40 724 593 613 și oferim instrucțiuni de recoltare a probelor de apă.

Pasul doi …

Este lectura lucrării „Ghidul Crescătorului de Sturioni în sistem Recirculant„ ce o puteți achiziționa în 24 de ore prin sistem ramburs și curier rapid la prețul de 150 RON.

Formular Comandă

Pasul trei …

După ce avem raportul de analiză a calității apei, după ce dumneavoastră ați citit lucrarea familiarizându-vă cu sistemele produse de noi, vă expediem un chestionar de evaluare și angajăm o consiliere individuală la sediul nostru din București.

Cu această ocazie discutăm și oportunitatea de a accesa fondurile din Programul Operațional pentru Pescuit și Afaceri Maritime, Venture Capital, Business Angels.

De-a lungul a 12 ani de activitate avem satisfacția de a fi contribuit la ridicarea nivelului de înțelegere a acvaculturii intensive prin programul nostru de Consiliere Acvacultură.

Aceste persoane au primit informații extrem de importante, ei fiind capabili să înțeleagă și să susțină proiectele lor pe baze reale în parametrii economici și științifici reali.

Datorită complexității acestor sisteme acvacultură (RAS) vă sfătuim în mod insistent a contacta un consultant.

Amintiți-vă că analizele de calitate a apei nu sunt opționale, ele sunt obligatorii …!

Programare la telefon: +40 724 593 613