OLOOSON utilizează în fermele sale cele mai performante tehnologii și sisteme de oxigenare. Cel mai important factor de calitate a apei este cantitatea de oxigen dizolvată, cât de mult oxigen este disponibil în apă. OLOOSON utilizează în fermele sale sisteme oxigenare de cel mai înalt nivel tehnologic de la partenerul oficial al ARIAP Romanian Asociation for Innovation in Aquaculture and Fishery (www.ariap.ro) PCI, generatoare și conuri. PCI-Systems oferă soluții pentru a menține un nivel optim de oxigen dizolvat pentru un mediu sănătos, în care peștii dumneavoastră să se poată dezvolta.

La fel ca oamenii, speciile acvatice au nevoie de oxigen pentru a supraviețui. În acvacultură, oxigenul se dizolvă în masa de apă iar fermele pot fi mai productive, pentru un volum de apă dat (de asemenea, cunoscut sub numele de factor de densitate) este dependent de nivelul de oxigen dizolvat.

O modalitate de a crește cantitatea de oxigen dizolvat este de a aera masa de apă, astfel încât oxigenul din aer să fier cât mai mult posibil în contact cu apa. Contactul aer / lichid permite oxigenului atmosferic să se dizolve în apă, pentru a reface oxigenul consumat de organismele acvatice.

Creșterea productivității în fermele de acvacultură poate fi realizată prin injectarea de oxigen. În acest caz masa de apă este în contact, nu cu 20,9% oxigen cât este în aer, ci cu 90 +% oxigen. Creșterea concentrației de oxigen în faza gazoasă, duce la creșterea concentrației de oxigen dizolvat în masa de apă. Ca urmare, raportul de conversie a hranei pentru speciile acvatice se îmbunătățește, ratele de mortalitate scad, iar ferma poate funcționa la o mai mare densitate.

Prin urmare, oxigenarea prin sisteme oxigenare poate îmbunătăți starea de sănătate a stocurilor de acvacultură și crește profitabilitatea pentru fermierii din acvacultură.

OLOOSON Sisteme Oxigenare PCI380043B_DOCS_200_PRODUCT_PROFILEOLOOSON Sisteme Oxigenare Cone

Cel mai mic cost de operare
Cele mai fiabile tehnologii
Consum extrem de redus de energie
Foarte puține componente = costuri de întreținere reduse
DO atinge niveluri de 90% + O2 16-21 mg / l
Ieșiri variind de la 280 de kg pe zi, la 10 de tone pe zi, cu o puritate de 93%

Solicită informații suplimentare despre sisteme oxigenare contact aici…