Achizitie stocuri sturioni la preţ şi variante convenabile, stocuri de sturioni maturi şi prematuri în vederea procesării şi valorificării pe piaţa externă.

Nu prezintă interes hibrizi şi sturioni siberieni.

Pentru cei interesaţi avem o formulă extrem de avantajoasă. Noi asigurăm totul, de la sarea specială OLOOSON ce este la fel de nepretuita precum diamantele, la echipamente şi până la ambalaj.

La maturare facem o achizitie stocuri sturioni, mai exact preluăm sturionii pentru a face o procesare completă ce în condiţiile fiecărui întreprinzător nu este posibilă.

Pentru asta asigurăm un preţ de bază la achiziţie şi un procent din preţul final, la care reuşim să comercializăm caviarul şi subprodusele.

Ca să faceți  parte din piața legală a caviarului va trebui să dobândiți o autorizaţie internațională specială de procesare și/sau export internațional al sturionilor și caviarului. Trebuie reținut că această licență face referire și la ceea ce am putea numi “comerţ intracomunitar”, deoarece pentru a exporta sau a comercializa caviar sau sturioni în vreo țară a Uniunii Europene avem nevoie de licență C.I.T.E.S.!

Este momentul în care trebuie să pomenim de autoritatea care reglementează comerțul cu sturioni și caviar, și anume C.I.T.E.S. ale cărei iniţialele provin de la denumirea în engleză, “Convention on Internaţional Trade în Endangered Species of Wild Fauna and Flora”, instituție care se ocupă cu protejarea și conservarea florei și faunei pe cale de dispariție. Aici găsim o întreaga procedură de autorizare și control, atât pentru cei care cresc sturioni, produc și procesează caviar, cât și pentru cei care doar îl comercializează.

Pentru cei interesaţi de programul nostru de achizitie stocuri sturioni contact aici…