În atenția crescătorilor de sturioni – În prezent derulăm un proiect de asociere între crescătorii români de sturioni privind prelucrarea și valorificarea în parteneriat a produselor și subproduselor de sturioni sub brandul OLOOSON, pentru a asigura satisfacerea cererilor externe în rețelele de retail și HORECA începând cu anul 2019 în special în zona Malayezia, Hong Kong, Singapore, China, Macao.

Condiții selective de admisie în asociere !

Sunt necesare Certificări – ISO9001 Proceduri interne Certificarea Calității – Certificare ISO 14001 pentru Calitatea Mediului – Certificare ISO22000 pentru Siguranța Alimentară – Analiză HACCP și Puncte Critice de Control – OHSAS 18001 Managementul Sănătății și Securității Ocupaționale

Se asigură suport pentru certificare!

Detalii la telefon +40724593613

_____________________________________________________________________________________________________________________

 

Compania Innovative Farm – „OLOOSON Fish & CaviarFactory” ​​proiecteaza, produce si comercializeaza o gama larga de sisteme de acvacultura, filtrare mecanica, biologica, sisteme de tratare a apei dedicate pentru reproducerea si cresterea  organismelor acvatice cu valoare economica ridicata.

OLOOSON Despre noi OLOOSON Despre noi

„Te invităm să devii partenerul nostru într-o afacere vibrantă în acvacultura mondială. Prin inovațiile pe care le-am adus, prin valoarea adăugată atribuită fiecărui detaliu am dezvoltat o nouă tehnologie pentru fermele de acvacultură. Această tehnologie este un nou standard și o referință extrem de ridicată reuşind astăzi să fie ”prima opțiune” din industria de acvacultură.”

„Obiectivul nostru este obţinerea de profit cu valoare mare, fără a distruge mediul natural, pentru a proteja rezervele de pește planetare, ce (din păcate) sunt pe cale de dispariție și de a construi o afacere la o scală comercială mare, în modul cel mai durabil cu putinţă.

Toate acestea sunt cuprinse în brandul nostru „OLOOSON Fish & Caviar Factory”

„Nucleul afacerii noastre este alcătuit din sistemul de filtrare a apei, realizat cu zeoliţi (rocă vulcanică naturală tratată termic și chimic) ce filtrează la nivel molecular tot ceea ce este nedorit în mediul de creştere din fermele de acvacultură. Pe lângă aceasta în sistemele noastre există o multitudine de algoritmi de modelare matematică a fiecărui element. Cunoștințele aprofundate de chimie, biochimie, hidraulică, termodinamică, electronică, automatizare și altele, au un loc binemeritat în proiectele noastre. Legea care guvernează întregul sistem este „Legea Balanţei Masice a Sistemelor”. Peștii sunt hrăniți în mod automat iar mediul natural este complet protejat de orice formă de eutroficare.”

Tehnologii OLOOSON sunt materializate în unități autonome cu capacități variabile ce sunt scalabile.

Tip Fermă Indoor Nr. Sturioni Cegă Masa Biologică la 2 ani Masculi Masa Biologică la 4 ani Femele Caviar 15 %
Pico 17m3 1000 650kg 1.436kg 215,4kg
Nano 32m3 2000 1.300kg 2.872kg 430,0kg
Micro 54m3 3350 2.177kg 4.811kg 721,6kg

Unitățile macro au capacități de 75 – 150 de tone, ce sunt scalabile.

Nevoia de spațiu și accesul la sursa de apă sunt minime, sistemele funcționează în spații mici (gestionate inteligent), variind de la zeci la mii de metri pătrați. Apa poate fi furnizată din puțuri de adâncime mică sau medie sau de la rețeaua de apă potabilă dacă aceasta este in parametrii potriviti si poate fi declorurată sau decloraminata.

Sistemele OLOOSON sunt ideale pentru creșterea următoarelor specii: Sturion, Somon, Păstrăv, Șalău, Somn African (Clarias), Tilapia (Oreochromis Niloticus) și a altor specii asigurând temperatura de creștere optimă între 12 și 30 de grade Celsius.

Aceste unități pot fi instalate în locații „urbane”. Sistemele OLOOSON au o amprentă redusă de azot din cauza elementelor de filtrare mecanică ce sunt combinate cu sisteme de filtrare moleculare bazate pe zeoliţi și care împreună reușesc filtrarea și îndepartarea compușilor de azot.

O unitate de filtrare a apei OLOOSON utilizată în stațiile de reproducere, cu o capacitate de 4 l/sec. reduce conținutul de amoniu de la 0,8 mg/l la 0,00 mg/l într-o singură trecere.


Cartea fermierului piscicol pentru inițierea în creșterea sturionilor în sistem recirculant – Ediția II
COPERTA-Fata
COPERTA-spate

CUPRINS

Se poate achiziţiona contra sumei de 150 RON prin sistem ramburs.

Vă rugăm comunicaţi cererea dumneavoastră, alături de datele poştale şi de contact.

Comandă cartea aici


 “Fish 2.0″ – Recunoaştere Internaţională

Am încheiat etapă a treia a celui mai prestigios concurs de acvacultură din lume “Fish 2.0″ cu un scor maxim de 87,5 puncte, fiind de fapt singura companie non-americană acceptată în competiție. Punctajul excelent obţinut a fost realizat pe baza unui business plan amplu, realizat pe parcursul a opt luni de zile sub coordonarea unei echipe de specialişti numiţi “Advisors”, voluntari cu o experienta extraordinară în business investments, impact de mediu, impact social şi cu abilităţi de mentoring remarcabile. În toată această perioadă am beneficiat de un program de training intensiv susţinut pe baza unei serii de seminarii online, oferit de către organizatorul acestei competiţii, lider al domeniului, compania “Manta Consulting Inc.”. Rezultatul final este suma simulărilor financiare prezentate, a tehnologiilor propuse şi nu în ultimul rînd a unui concept total revoluţionar şi inovativ in domeniul filtrării apei, bazat pe un sistem proprietar de filtrare mecanică adaptivă şi pe un sistem unic în lume de Bio-filtrare bazată pe “Zeoliti” formataţi şi regeneraţi bio-chimic, fapt ce asigură o amprentă zero de azot întregului sistem de acvacultură. În fapt proiectul nostru este materializarea cercetărilor şi simulărilor realizate într-o serie de proiecte pilot derulate timp de 8 ani de zile, înnobilat acum de o remarcabilă expertiză tehnică şi financiară oferită de elita numărul unu din industria mondială de acvacultură.  INVITAȚIE click aici … Finaliști Fish 2.0 clic aici …