Proiecte tehnice pentru investiții productive în acvacultură

eu el in brrate

Solicită o consultanţă online gratuită cu reprezentantul Innovative Farm completând formularul de mai jos!

Numele și Prenumele (obligatoriu)

Companie (optional)

CUI (optional)

Adresa (obligatorie) - Localitatea, Str. Nr. Bloc. Ap. Cod. Județ:

Adresa de email (obligatorie)

Telefon (obligatoriu)

Mesajul tău

Prin utilizarea butonului TRIMITE de mai jos, acceptați politica noastră de confidențialitate a datelor personale.

Verificare

 

 Compania Innovative Farm – „OLOOSON Fish & CaviarFactory” ​​proiectează, produce și comercializează o gamă largă de sisteme de acvacultură, filtrare mecanică, biologică, sisteme de tratare a apei dedicate pentru reproducerea și creșterea  organismelor acvatice cu valoare economică ridicată.

OLOOSON Despre noi OLOOSON Despre noi

„Te invităm să devii partenerul nostru într-o afacere vibrantă în acvacultura mondială. Prin inovațiile pe care le-am adus, prin valoarea adăugată atribuită fiecărui detaliu am dezvoltat o nouă tehnologie pentru fermele de acvacultură. Această tehnologie este un nou standard și o referință extrem de ridicată reușind astăzi să fie ”prima opțiune” din industria de acvacultură.”

„Obiectivul nostru este obținerea de profit cu valoare mare, fără a distruge mediul natural, pentru a proteja rezervele de pește planetare, ce (din păcate) sunt pe cale de dispariție și de a construi o afacere la o scală comercială mare, în modul cel mai durabil cu putință.

Toate acestea sunt cuprinse în brandul nostru „OLOOSON Fish & Caviar Factory”

Unitățile de acvacultura proiectate au capacitatea de 5 – 150 de tone.

Nevoia de spațiu și accesul la sursa de apă sunt minime, sistemele funcționează în spații mici (gestionate inteligent). Apa poate fi furnizată din puțuri de adâncime mică sau medie.

Sistemele OLOOSON sunt ideale pentru creșterea următoarelor specii: Sturion, Somon, Păstrăv, Șalău, Somn African (Clarias), Tilapia (Oreochromis Niloticus) și a altor specii asigurând temperatura de creștere optimă între 12 și 30 de grade Celsius.

Aceste unități pot fi instalate în locații „urbane”.


 “Fish 2.0″ – Recunoaştere Internaţională

Am câștigat cel mai prestigios concurs de acvacultură din lume “Fish 2.0″, fiind de fapt singura companie non-americană acceptată în competiție. Rezultatul final este un concept total revoluționar şi inovativ în domeniul filtrării apei, bazat pe un sistem proprietar de filtrare mecanică adaptivă şi pe un sistem unic în lume de Bio-filtrare bazată pe “Zeoliți” formatați și regenerați bio-chimic, fapt ce asigură o amprentă zero de azot întregului sistem de acvacultură. În fapt proiectul nostru este materializarea cercetărilor și simulărilor realizate într-o serie de proiecte pilot derulate timp de 8 ani de zile, înnobilat acum de o remarcabilă expertiză tehnică şi financiară oferită de elita numărul unu din industria mondială de acvacultură.

INVITAȚIE click aici … Finaliști Fish 2.0 clic aici …