pbe-logo2

“Blue Economy” este o versiune modernă de economie complet circulară, durabilă și responsabilă din punct de vedere social, ce oferă alimente și ingrediente sănătoase, și ajută la formarea unui mediu sănătos. Valorile “Blue Economy” includ inovarea, crearea de valoare adăugată, dezvoltarea tehnologică, dezvoltarea economică și socială, protecția mediului și nu în ultimul rând investițiile. 

INFOGRAPHIC-FISHSCALES-painted

Suntem angajați pentru dezvoltarea industriei oferind în piață produse cu valoare ridicată și nu doar mărfuri ! Astăzi sunt peste 6.500 de companii, ONG-uri, instituții de învățământ și de cercetare, ce fac parte din comunitatea Blue Economy, motiv pentru care Consiliul Europei a decis să sprijine dezvoltarea IMM-urilor albastre. 

Din ianuarie 2021 a fost ințiat procesul de selectare a celor 1.500 de IMM-uri albastre care vor fi luate în considerare pentru investiții viitoare. Noul vehicul financiar se va concentra pe utilizările resurselor biologice pentru hrană, nutriție, produse cosmetice, produse farmaceutice, biomateriale, ambalaje bio și pe un mediu mai curat.

Dacă doriți să faceți parte din comunitatea Blue Economy, este timpul să ne trimite-ți un profil actualizat al companiei dumneavoastră cu date cheie și informații relevante. 

De asemenea, puteți să ne contactați (daniel.tabacaru@ariap.ro) și să trimiteți o scurtă prezentare cu informații neconfidențiale, astfel încât să putem începe revizuirea proiectului dvs., viziunea dvs. de a face lumea un loc mai sigur, cu mâncare sănătoasă, cu ingrediente pentru îngrijirea personală și cu produse cosmetice organice.

Un loc în care noile materiale bio curate ne vor modela viitorul, viața și confortul, în timp ce compușii naturali vor duce la avansarea medicamentelor și a vaccinurilor.

Viitorul este albastru și începe astăzi !

119-1195261_ifm-circular-economy-logo-circular-economy-logo-hd