În laboratoarele OLOOSON depunem eforturi pentru a prepara din ingrediente sterile cea mai bună sare pentru caviar din întreaga lume.

O sare delicată care pătrunde în fiecare boabă de caviar și nu inflorește prin cristalizare doar la suprafață. Cu părere de rău, sarea de bucătărie și cea iodată nu sunt potrivite pentru caviar.

Chiar sarea rafinată este neindicată deoarece nu are decât Clorură de Sodiu în proporție de peste 99.9 % și lipsesc din buchetul de arome și gusturi ingredientele sări oceanice.

Nici sarea de mare care se comercializează astăzi nu face casa bună cu caviarul datorită metalelor și fosfaților pe care le conține.

În fapt aceasta preocupare pentru calitatea sării a avut-o și marele savant Grigore Antipa ce îi trimitea rapoarte majestății sale, din calitatea sa de șef al pescăriilor din România.

O altă caracteristică a preparatului sare caviar este sterilitatea ei și lipsa bactreriilor ce pot degrada caviarul.

OLOOSON Sare Caviar este indicată pentru cei care se respectă și respectă Caviarul în procesul de preparare.

Produs certificat ARIAP !

Asociația Română pentru Inovație în acvacultură și pescuit (ARIAP) este o organizație non-profit înființată în anul 2015 cu sediul în Cluj Napoca, România. ARIAP colaborează și sprijină comunitatea științifică cu produse și soluții inovatoare. Deține una dintre cele mai diverse colecții de bacterii nitrificatoare și denitrificatoare dedicate pentru acvacultură.

OLOOSON SALT

Pentru mai multe informații despre Sare Caviar Contact aici …