Igiena in fermele de acvacultura
CUPRINS citește conținutul cărții aici ….

Citeste cateva capitole din carte…

Cartea Igiena, Chimia și Toxicitatea Apei pentru o Acvacultură Modernă  se poate achiziţiona contra sumei de 150 RON prin sistem ramburs.

Această carte nu reprezintă o propunere pentru o simplă lectură ! Ea conține soluții de business reale cu aplicabilitate imediată, ce se bazează pe o experiență de peste 10 ani, unică în peisajul european !

În cazul în care comandați toate cele 3 cărti beneficiați de o reducere de pret de 20 % ! 

Menționați acest fapt în câmpul de mesaj din formularul de comandă    Comandă cartea aici

Din aceași colectie mai fac parte cărțile:

 „Creșterea Sturionilor în Sistem Recirculant”

„Cum poți Accesa Fonduri Europene direct de la Bruxelles”

Această carte se adresează fermierilor din domeniul industriei de acvacultură, preocupați de asigurarea celor mai bune condiții de calitate a apei.

De asemenea, antreprenorii din domeniul acvaculturii, pot găsi în lectura acestei lucrări, răspunsuri la întrebările pe care activitatea de zi cu zi le ridică. Prezenta carte este un ghid pentru o producție mare de masă biologică de cea mai bună calitate, armonizată cu reducerea riscurilor, securizarea investițiilor și maximizarea profitului. Deoarece și în această carte, dezvăluirea “cunoașterii” (din dorința de a clarifica și înţelege particularităţile intime ale unui sistem de acvacultura) se va face gradual, capitolele de la începutul lucrării pot constitui un suport adecvat pentru debutanții din domeniu și/sau studenți, prin abundența de elemente de cultură generală și de specialitate prezentate.

Nu este recomandată membrilor și simpatizanților PSD ! Extrem de nocivă ! Provoacă crampe, debusolare și vertij mental !

Vă rugăm comunicaţi cererea dumneavoastră, alături de datele poştale şi de contact.

Comandă cartea aici