Producția estimată aferentă fiecărui tip de fermă

Tip Fermă Indoor Nr. Sturioni Puiet Masa Biologică la 2 ani Masculi Masa Biologică la 4 ani Femele Caviar 15 %
Nano 32 m3 2000 1.300 kg 2.872 kg 430,0 kg
Micro 56 m3 3350 2.177 kg 4.811 kg 721,6 kg

Alți factori importanți ce participa la evaluare

Pentru producții record în sisteme recirculante este necesară certificarea calității apei ce va fi utilizată în procesul de producție. Spre deosebire de apa potabilă, apa pentru acvacultură trebuie analizată mult mai amănunțit. Nu întotdeauna o apă potabilă este bună pentru acvacultură. În urma evaluării rezultatelor analizelor de apă fizice, chimice și bacteriologice vom cunoaște care este specia și densitatea pe m2 a speciei intenționate. De asemenea dinamica temperaturii în funcție de anotimp este decisivă pentru bazinele de extensie exterioare. În același regim se încadrează și temperatura exterioară în aer cât și caracteristicile de climă din locația intenționată.

Costuri analiza calității apei …>>>

 

 <<<… Inapoi – Detaliere –//– Mai departe – Consultanță… >>>

exterior 2 zona Intrare + Laguna modificat