700mp/m3 versus 24.000mp/m3

Valorile de mai sus ilustrează care este diferența dintre materiale suport de bio filtrare OLOOSON și materialele clasice folosite ca mediu de bio filtrare ce nu depășesc 700 mp/m3 la costul a 400 – 800 Euro/m3 și produsele OLOOSON ce au 24.000 mp/m3 la prețul de 200 – 300 euro /m3.

O formatare standard a zeoliților presupune soluții pentru spălare acidă și pentru uscarea controlata a acestora, inclusiv a canalelor ce conțin apa zeolitică fără ca temperatura de uscare să depășească punctul de fierbere al apei, fapt ce ar strica micro porozitatea acestor canale cu dimensiune egală cu a moleculelor de apă. Apoi se va realiza doparea acestor materiale suport bio filtrare cu ioni de sodiu și înlocuirea izomorfă a metalelor alcaline și alcalino pământoase.

În felul acesta zeoliții ajung să fie materiale suport pentru bio filtrare donând selectiv un ion de sodiu pentru echivalentul sau molar în ioni de amoniu.

Zeoliții mai sunt și site moleculare deoarece o moleculă de apă poate trece prin structura lor, în schimb o moleculă de dioxid de carbon sau de nitrit rămâne captivă în structura acestor zeoliți.

 Zeoliții se regenerează prin repetarea ciclurilor de formatare sau bacterian folosind Innoculi OLOOSON.

biozen

Un gram de zeoliți corect formatați poate reține până la 35 mg de amoniu. Cu alte cuvinte un kg de zeoliți poate retine 3,5 grame amoniu, iar 10 tone de zeoliți vor reține 35 de kg.

Dacă aceștia sunt pre inoculați startarea biofiltrului se va face în aproximativ 14 zile.

Solicită acum o ofertă pentru Materiale suport biofiltrare și vei primi o reducere substantială