23

Proiectarea fermelor de acvacultură în sistem recirculant, de mică, medie și mare capacitate;

Activitatea de proiectare a fermelor acvacultură începe cu unități de 2 sau 3 tone, trecând prin categoria 50 tone și ajungând la ferme de sau peste 150 de tone.

 • Proiectare ferme de acvacultură pentru crap, ten, şalău, păstrăv, sturion, somn african și tilapia;

  Apa din fermele de acvacultură ce utilizează sisteme de biofiltrare BIO-ZEN OLOOSON este complet lipsită de amoniu, amoniac, nitriți sau nitrați datorită utilizării filtrelor cu zeoliți. Acest fapt duce la un procent ridicat de supraviețuire a icrelor și a peștilor în etapa de eclozare și creștere larvară.

  O filtrare mecanică de excepție începe ca elaborare din etapa de documentare și proiectarea riguroasă a întregului sistem. În cazul filtrelor mecanice, datorită sitelor de inox ce încep cu rezoluții de la 20 de microni, scade încărcarea biofiltrului cu materii solide organice aflate în suspensie.
  drum

 • Proiectare ferme de acvacultură alimentate cu apă din pânza freatică;

  Deoarece în fermele OLOOSON nu se utilizează energie pentru încălzirea sau răcirea apei, alta decât cea pentru funcționarea pompelor din puț, este necesar ca acesta să fie executat la un nivel profesional. Să fie făcut la adâncimea optimă, să fie izolate perfect, ca apele din straturile superioare să nu le infesteze pe cele aflate la adâncime, să fie fiabile și ușor de întreținut, și mai ales să funcționeze în regim continuu.

 • Proiectare filtre mecanice la intrarea / evacuarea apei din fermă;

  În faza de proiectare a fermelor de acvacultură, se va avea în vedere atât intrarea cât și ieșirea apei din fermă, ce trebuie să fie fără solide sau semisolide în suspensie. Reglementările de mediu prevăd la deversarea apei uzate în canale sau râuri un nivel minim de turbiditate și un nivel mic al acestor suspensii.

 • Proiectare ferme de acvacultură;

  OLOOSON Caviar & Fish Factory desfășoară activități de proiectare ferme de acvacultură în sistem tradițional sau în sistem recirculant (RAS). Astăzi importul de pește la nivelul Uniunii Europene este de peste 70%. Sistemele de creștere extensive (bălți, lacuri) nu oferă posibilitatea lansării unui ciclu de producție în orice perioadă a anului. Acestea sunt dependente de temperatura mediului înconjurător și de ciclurile anotimpurilor.

  OLOOSON Proiectare Ferme Acvacultura

  Producțiile de pește la hectar nu depășesc 200 kg în sistem fără hrănire și maxim 2.000 kg cu hrănire intensivă. Dar, chiar și în cazul celor mai mari producții la hectar, faptul că se recoltează toamna, când toți fermierii fac același lucru, duce la scăderea prețului de vânzare, din cauza abundenței produselor piscicole în aceeași perioadă de timp.În restul anului nu există ofertă și în consecință lanțurile marilor magazine importă produse piscicole ce de fapt provin în mare parte din sisteme recirculante..

  Din acest motiv marea majoritate a crescătorilor de pește întâmpină dificultăți la intrarea cu produse de piscicultură românești în marile lanțuri de magazine.

 • Proiectare bazine de filtrare biovegetală (iazuri, lacuri tehnice);

 • Proiectare hale şi infrastructurii de găzduire a unităţilor de acvacultură;

 • Proiectare sisteme de infrastructură (înprejmuiri, iluminat, acces);

 • Proiectare unități de procesare carne, caviar, piele, extracte;

 

Cere oferta …