Programul – Ferma mea !

Solicită „Ghidul Crescătorului de Sturioni în Sistem Recirculant” la prețul de 150 RON  Formular Comandă și vei primi în sistem ramburs în 24 de ore toate informațiile necesare.

Ca urmare a unui volum extrem de mare de solicitări primite în ultimul timp am decis să lansăm un program rapid de asistență și clarificare a majorității aspectelor ce sunt presupuse în realizarea unei ferme.

OLOOSON – Fish & Caviar Factory oferă celor interesați un program de înfiintare, realizare și operare “pas cu pas” a unor ferme de acvacultură din categoria “Urban Farm” asigurând asistența prin servicii  de specialitate a tuturor etapelor necesare pe durata unui ciclu de producție. Vezi galeria de imagini !

Modelul de fermă

Îl constituie modelul “Urban Farm – Sistem recirculant intensiv” cu densitatea de 28 kg/m2, cu un volum de creștere în hală, sau alt tip de spațiu (indoor) de 17m3, 32m3 și 54m3 în configurații multiple și scalabile. Fermele indoor sunt posibil de extins cu sisteme de creștere exterioară (outdoor) în sistem recirculant mediu intensiv cu densitatea de 12 – 15 kg/m2 realizat din bazine îngropate în pământ și  protejate cu folie de protecție. În afara modelelor “Urban Farm – Sistem recirculant intensiv” se pot solicita pentru capacități mai mari servicii “Custom”.

* În cazul sturuionilor din specia Acipenser Ruthenus (Cegă) se va lua în calcul densitatea pe m2 și nu densitatea pe m3.

Formular Comandă

Descarcă aici modele de contract și business plan …

Solicita Documentatia Ferma Mea

 <<<… Inapoi  –//– Mai departe – Evaluare… >>>

BIROU Manager